خبر

۵ استاندارد بین‌المللی، رهاورد هلدینگ «بیدسیم» از ممیزی خارجی استانداردهای مدیریتی

شرکت مدیریت صنعت شویندۀ توسعه صنایع بهشهر (سهامی عام) پس از ممیزی فرایندهای موجود ازجمله مشتری‌مداری، مدیریت کیفیت، امنیت اطلاعات، آموزش و…  و انطباق آن‌ها با استانداردها، موفق به کسب ISO 10015, ISO 27001, ISO 10002, ISO 10004, ISO 9001 شد.

این نهاد مالی که به‌واسطۀ شرکت‌های زیرمجموعۀ خود سهم بیش از 10 درصدی از بازار صنعت شویندۀ کشورمان را داراست، با اخذ این ایزوها نویدبخش سهام‌داران و سرمایه‌گذاران برای آینده‌ای مطمئن است، چراکه استانداردهای ایزو در سطوح گوناگون نشانگر ایمن، قابل اعتماد و باکیفیت بودن محصولات و خدمات ارائه‌شده از سوی سازمان‌ها و شرکت‌هاست و به‌ویژه دریافت گواهی‌نامه‌های مربوطه از سوی یک نهاد مالی و سرمایه‌گذاری بیانگر انطباق فرایندهای مدیریتی، آموزشی، امنیت اطلاعاتی و… جاری آن نهاد مالی با استانداردهای جهانی است. آنچه در ادامه می‌آید، توضیحاتی مختصر در مورد هریک از ایزوهای کسب‌شده از سوی هلدینگ بیدسیم است.

سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001

استاندارد ایزو ۹۰۰۱ را استاندارد سیستم مدیریت کیفیت می‌نامند، بدین معنی که این استاندارد به دنبال ایجاد سازوکاری است که کیفیت را در سراسر سازمان مدیریت کند؛ مدیریت به‌معنی برنامه‌ریزی، کنترل، هدایت و نظارت است و در ایزو ۹۰۰۱، این اقدام‌ها با محور کیفیت انجام می‌شود.

سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ISO 27001

تأمین امنیت اطلاعات نیاز حیاتی هر سازمانی است. یک نظام استاندارد و کارآمد مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS)، ضمن مقابله با تهدیدات امنیتی، آمادگی سازمان را در مواجه و واکنش به وقایع امنیتی احتمالی تضمین می‌کند. ایزو 27001 یکی از مهم‌ترین استانداردهای بین‌المللی برای طراحی، اجرا و ممیزی سیستم‌های مدیریت امنیت اطلاعات به شمار می‌رود.

سیستم مدیریت موثر فرایند آموزش  ISO 10015

بحث آموزش نیز از ارکان اصلی استاندارد مورد اشاره است و در آن به هر نوع پیشرفت علمی و کسب مهارت از سوی کارکنان، توجه فراوانی شده است. ایزو ۱۰۰۱۵ استانداردی است آشنا برای سازمان‌هایی که از ابزار کیفیت مربوط به ایزو استفاده می‌کنند؛ زیرا بر اساس مفاهیم فرایندگرایی خانواده جدید استاندارد یعنی ایزو ۹۰۰۱ می‌باشد. ایزو ۱۰۰۱۵ استاندارد ۹۰۰۱ را تکمیل کرده و “آگاهی، تونایی و آموزش” بیشتر نمود می‌یابد و راهنمایی آشکاری بر کاربرد آن است.

سیستم مدیریت شکایات مشتریان ISO 10002

در صورتی‌که فرایند رسیدگی به شکایات به درستی انجام شود، اعتبار و شهرت سازمان در هر اندازه (خواه دولتی یا خصوصی) افزایش خواهد یافت. استاندارد ایزو ۱۰۰۰۲:۲۰۱۴ راهنمایی برای طراحی یک سازوکار اثربخش و کارآمد برای فرایند رسیدگی به شکایات مشتری در تمامی سازمان‌ها (اعم از تجاری و غیرتجاری) و حتی در تجارت الکترونیک است. از دیدگاه هلدینگ «شوینده» مشتریان از مهم‌ترین ذی‌نفعان سازمان هستند و نظرات و شکایات و پیشنهادهای ایشان درجۀ بالایی از اهمیت را داراست.

سیستم مدیریت رضایت مندی مشتریان ISO 10004

استانداردی بین المللی برای دستیابی به رضایت مشتریان از خدمات و تولیدات سازمان ها و شرکت ها تدوین و طراحی گردیده است و به کارگیری این استاندارد از طریق طبقه بندی نیازهای مشتریان، باعث حرکت شرکت به سمت مشتری مداری و رضایت مشتریان می گردد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *